Εισαγωγή Για Newbies

Πριν πολλά χρόνια όταν ξεκίνησε η "τρέλα" του internet ο webmaster ήταν ο υπεύθυνος σχετικά με την σωστή λειτουργία ενός site επι τεχνικών θεμάτων. Με τον καιρό ο ρόλος του αναπτύχθηκε και έτσι σήμερα είναι το "Α" και το "Ω" ενός ολόκληρου project, είναι αυτός που θα πάρει την ιδέα, θα την υλοποιήσει και θα βρεί όλους τους τρόπους για να μεταμορφώσει μια έμπνευση σε κερδοφόρα μηχανή!

Κάθε μέρα χιλιάδες άτομα σκέφτονται να ξεκινήσουν την δικιά τους online επιχείρηση με την ελπίδα να κερδίσουν κάποια εξτρα χρήματα για να μεγαλώσουν το εισόδημα τους ή και ακόμα να παρατήσουν την καθημερινή τους δουλειά και να εργάζονται στην άνεση του σπιτιού τους! Όνειρο ή πραγματικότητα? Εάν μείνεις στην ιδέα τότε σίγουρα θα παραμείνει ένα ανεκπλήρωτο όνειρο, εάν όμως κάνεις την προσπάθεια τότε μπορεί να γίνει πραγματικότητα και για εσένα! Εμείς μέσα απο αυτό το site θα σου δείξουμε ότι το να κερδίζεις χρήματα online δεν είναι ένα άπιαστο όνειρο αλλα μια εφικτή πραγματικότητα.

Διαβάζοντας προσεκτικά και με την σειρά τον "Οδηγό Για Webmasters" θα κατανοήσεις πολλά πράγματα σχετικά με το διαδίκτυο και το πως δουλεύουν τα πράγματα, θα μάθεις πως τελικά δεν είναι και τόσο δύσκολο να κερδίζεις χρήματα online, πως υπάρχουν πάρα πολλοί τρόποι για να το πετύχεις και ότι η κάθε σου προσπάθεια και καλή ιδέα έχει αντίκρισμα. Θα γνωρίσεις τεχνικές που θα σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις πολλά , ακόμα θα μάθεις "έξυπνα κόλπα" της δουλειάς που θα σου δώσουν όλη την ώθηση που χρειάζεσαι για να πετύχεις στον κόσμο του internet. Όλες οι τεχνικές, τα εργαλεία, οι συμβουλές και ότι άλλο διαβάσεις εδώ μέσα πρέπει να ξέρεις ότι έχουν δοκιμαστεί (αυτά και πολλά άλλα που ήταν άχρηστα) από τους δημιουργούς του Pollux και βρίσκουν εφαρμογή σε πάρα πολλά websites. Ακόμα μέσα από το Pollux.gr θα γνωρίσεις άτομα με μεγάλη εμπειρία στον συγκεκριμένο χώρο που έχουν όλη την καλή διάθεση να μοιραστούν την γνώση τους μαζί σου. Επειδή και εμείς όταν ξεκινήσαμε επωφεληθήκαμε από την ελεύθερη διακίνηση χρήσιμων πληροφοριών/γνώσης και δεν υπήρχε περίπτωση να αρχίσουμε ξοδεύοντας χρήματα για διάφορες υπηρεσίες και εργαλεία για αυτό τον λόγο όχι μονό δεν υπάρχει κάποιο ποσό συνδρομής αλλά παρουσιάζονται τρόποι που μπορείς να κάνεις μια συγκεκριμένη δουλεία με λίγα λεφτά, με πολλά λεφτά ή και τελείως δωρεάν με τα ανάλογα αποτελέσματα βέβαια.

Για να ξεκινήσεις χρειάζεσαι μια πλατφόρμα, ένα project όπου πάνω σε αυτό θα εφαρμόζεις όλα όσα μαθαίνεις και θα βλέπεις τα αποτελέσματα τους. Με λίγα λόγια χρειάζεσαι την προσωπική σου ιστοσελίδα! Στατιστικά έχει αποδειχθεί ότι η πρώτη σελίδα που φτιάχνει ένας webmaster είναι βασισμένη πάνω στο χόμπι του και γενικότερα σε κάτι που τον ευχαριστεί πολύ. Αυτό ακριβώς θα σας προτείνουμε και εμείς! Μπορεί να είναι η αγαπημένη σου ομάδα, το computer game που σε καθηλώνει, ο καλλιτέχνης που σε ξεσηκώνει ή οτιδήποτε άλλο που πραγματικά σε ενδιαφέρει και το γνωρίζεις. Και εάν με μία πρώτη ματιά σου έρχεται η απορία του πώς μπορείς να κερδίσεις με κάποιο από τα παραπάνω site ξανασκεφτείτε το. Στο site της αγαπημένης σου ομάδας θα μπορούσες να πλασάρεις αθλητικά είδη & παιχνίδια στοιχήματος, σε ένα μουσικό site θα μπορούσες να προωθήσεις mp3 downloads & ringtones, σε ένα site αφιερωμένο σε κάποιο video game θα μπορούσες να πουλήσεις συνδρομές σε gameservers & software και όλα αυτά είναι απλά και σύντομα παραδείγματα. Η ουσία είναι ο,τι πιο εύκολα δουλεύεις πάνω σε κάτι που αγαπάς παρά σε κάτι ξένο, άρα στα σίγουρα κερδίζεις έμπνευση, γνώση και εμπειρία! Αφού βρούμε την ιδέα που μας εκφράζει ερχόμαστε στην ουσία και στην αρχή της δημιουργίας μας. Η επιλογή ονόματος, ο server που θα φιλοξενήσει το site και η σχεδίαση της ιστοσελίδας σου είναι τα επόμενα σημαντικά βήματα που θα πρέπει να κάνεις αφού πρώτα ενημερωθείς για όλα αυτά που πρέπει να γνωρίζεις στο επόμενο κεφάλαιο του "Οδηγού Για Webmasters " που αναφέρεται στην καταχώρηση ονόματος...

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

 • Τηλεφωνικό Κέντρο
 • Δευτέρα - Παρασκευή  ........ 09:00 - 18:00
  • Live Chat Support
  • Καθημερινά  ........ 09:00 - 21:00
   • Helpdesk 24/7
    • Server Monitoring 24/7
     • Datacenter Monitoring 24/7

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 • maps

  Μερκουρίου 1, Ντεπώ

  ΤΚ 54655 - Θεσσαλονίκη

 • phone y

  (+30) 2312315042

  (+30) 6936873557

 • email

  info@pollux.gr

  support@pollux.gr

 • email

  Call us at Skype

  harismol (harimol@pollux.gr)

 

Φιλικά Sites